Larsbjørnsstræde 8, 1. tv., 1454 København K

Kvadratmeter
57
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888
KVARTERET: Dette er indbegrebet af København, med specialforretninger, cafe`er, restauranter og kulturliv, Gaden er blandt de ældste indenfor voldene og opstod relativt kort efter Københavns grundlæggelse i 1167. Den kendes dog som Larsbjørnsstræde fra omkring 1460 da en Laurids Bjørnson her ejede en grund, men nu er næsten alle gadens huse opført efter bybranden i 1795. Under navnet Pisserenden har gaden også været kendt - og er det stadig! Læs mere på www.pisserenden.com

EJENDOMMEN: Huset står som dengang med kælder, høj stue samt tre etager og er opført over syv fag og fremstår i god stand. Ejendommen blev fredet i 1959 og består i dag af 7 ejerlejligheder som administreres af professionelt firma. Til ejerlejligheden hører brugsret til fælles pulterrum, hybridnet og dørtelefon samt gårdmiljø.

LEJLIGHEDEN: Hyggelig og charmerende lejlighed, velegnet som ungkarlehybel, forældrekøb eller til dig, som bare vil starte på en frisk i midten af København. Lejligheden har flotte parketgulve, separat soveværelse med faste skabe og fra stuen et dejlig kig ned igennem den hyggelige Gade. Udover vindens susen høres den svage summen af byens hjerteslag, stemmer, bilmotorer, sirener, hamren og dunken ude på gaden - Mere centralt og bedre beliggenhed fås bare ikke. Oplagt til den succesrige single eller som det perfekte forældrekøb.

Book en fremvisning af Larsbjørnsstræde 8, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.