Skindergade 21, 1., 1159 København K

Kvadratmeter
129
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1830

Ny istandsat lækker lejlighed midt i det københavnske latiner kvarter

Kvarteret
Lejligheden ligger i den gamle, smukke del af København, lige bagved Gråbrødre Torv. Der er kun få skridt til Strøget med det livlige butiksliv og de mange caféer. Her i kvarteret kan man ikke undgå at mærke byens charmerende puls og nyde at have alt det behagelige inden for gåafstand. Samtidig er den offentlige transport lige i nærheden, så det er problemfrit at komme rundt til det hele, uanset om det er et møde, en privat sammenkomst eller et besøg på et af byens mange kultursteder.

Ejendommen
Herskab & tjenestefolk, her er højt til loftet, udskåret paneler fra gulv til loft, vinduer som passer til et palæ, rosetter og stuk. Her er romantisk sjæl og charme i det gamle København år 1830. Ejendommen er selvfølgelig fredet, og derfor fritaget for ejendomsskatter. I ejendommen har ejerforeningen taget tiltag til mange renoveringer, disse udgifter påtager sælger sig.

Lejligheden
Lejligheden er beliggende på meget høj 1 sal, med udsigt ned over Lille Kannikestræde, så man ikke har nogle genboer med indsigt i lejligheden. Lejligheden har fået en gennemgående renovering, med bl.a. nyt køkken med marmorplade, nyt badeværelse og nymalet. Lejligheden er lige til at flytte ind i, uden brug af håndværkere. Lejligheden har to indgange, så man kan selv vælge planløsning og rumfordeling, efter hvilken indgang man vælger. Værelserne ligger en suite med store udskårende døre. Stor spisestue, med indgang til nyt snedkerkøkken, renoveret i stil med ejendommen. Nyt stort
badeværelse med brus og ny vaskemaskine og tørretumbler. Kan også købes uden bopælspligt!

Book en fremvisning af Skindergade 21, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.