Galionsvej 50, 1437 København K

Kvadratmeter
279
Værelser
7
Energimærke
C
Byggeår
1774

Charmerende liebhaveri i fire plan ved Operaen

Kvarteret
Holmen ligger smukt ved indløbet til Københavns havn. Flåden var en gang den helt dominerende institution på Holmen. Nu er her opført en perlerække af landets fornemste kulturinstitutioner som Kunstakademiets Arkitektskole, Danmarks Designskole, Teaterskolen og Operaen. Og de historiske bygningsværker er blevet restaureret efter alle kunstens regler til liebhaverboliger af højeste kvalitet, heriblandt Flådens magasiner, hvor denne bolig er beliggende.

Ejendommen
Flådens magasiner stammer fra 1774 og fremstår nu som eventyrligt dejlige boliger med den bedste udsigt over Københavns city til den én side og til operaen til den anden. Herlighedsværdien bliver også understreget af, at der lige foran boligen medfølger egen bådeplads på 4x7 meter og plads til en båd på op til 15 meter i længden. Der er også egen parkeringsplads til bilen med el-udtræk til Teslaen. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskat.

Boligen
I får her en bolig i fire plan med store, spændende og særdeles charmerende rum med massive fritlagte bjælker. Stuetagen indeholder en kæmpehall, badeværelse og et stort køkkenalrum med alle moderne faciliteter, bl.a. to vinkøleskabe fra Miele og plads til 14 personer omkring spisebordet. Førstesalen indeholder én stor stue med højt til loftet og udsigt til Marmorkirken. Der er lysindfald fra begge ender af den store stue, hvilket betyder at rummet opleves som meget lyst og særdeles lækkert. På anden sal er der værelser. Master bedroom er slået sammen af to værelser og er dermed meget stort. Her kan man ligge i sengen og lade blikket glide ind til Marmorkirken og cityområdet. På etagen er der yderligere to værelser, hvor der i det ene er indrettet walk-in closet, og to flotte badeværelser. På tredje salg er der ét stort disponibelt rum, som er meget anvendeligt og lige så charmerende som resten af huset. Desuden et loftsrum med god højde, hvor der er lagt gulv.

Velkommen til en original bolig med rødder tilbage i den maritime danske historie, med alle moderne bekvemmeligheder og en beliggenhed lige i nærheden af Kongens Nytorv og hovedstadens største kulturelle attraktioner.

Book en fremvisning af Galionsvej 50

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.