Dronningens Tværgade 12A, 1. th., 1302 København K

Kvadratmeter
72
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1780

Uden bopælspligt og med elevator samt altan

Kvarteret
Mere central beliggenhed findes vel næppe i Kongens København. Attraktivt beliggende mellem Store Kongensgade og Bredgade og kun få meter fra Kongens Nytorv. Ikke langt fra Kongens Have med dens grønne arealer og i overkommelig gå-afstand til Amaliehaven, Kastellet m.v. Her kan du bo i den stille ende af byen med alle de københavnske herligheder indenfor rækkevidde.

Ejendommen
Baghuset, der naturligvis er tilbagetrukket fra gaden, er opført som pakhus i 1780 og gennemrenoveret og ombygget til ejerlejligheder i 2005. Pakhuset fremstår i dag med flot gulpudset murstensfacade med tegltag. Der er dørtelefon, elevator, kabel-TV, fællesgård og pulterrum til lejligheden.

Lejligheden
Velindrettet og veldisponeret lejlighed på 2 værelser, altan mod gården og fransk altan i soveværelset samt indbyggede skabe. Badeværelset er med gulvklinker og el-gulvvarme, endvidere toilet, håndvask og brusniche samt vaskemaskine. Pænt køkken i hvidt og i direkte forbindelse med spiseafdelingen. Hyggelig lille stue med udgang til altanen, som ligger stille mod gården. Lejlighedens gulve er flotte massive fyrtræsplanker. En unik lille lejlighed, uden bopælspligt på en super attraktiv beliggenhed.

Book en fremvisning af Dronningens Tværgade 12A, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.