Vigerslevvej 340, 2. tv., 2500 Valby

Kvadratmeter
58
Værelser
3
Energimærke
G
Byggeår
1888
KVARTERET: Ejendommen ligger i den stille ende af Vigerslevvej i skønne grønne omgivelser, ud til Vigerslevparken og tæt på Valby Parken, samt med gode indkøbs- og transport muligheder, S-tog ved Åmarken og bus til døren...

EJENDOMMEN: Er opført i 1948 i gule mursten med eternittag og har fjernvarme installeret. God veldrevet ejerforening administereret af LEA med bl.a. fællesvaskeri i opgang 326, tørrerum, dørtelefon, cykelkælder, hybridnet, hyggelig fælles have samt Parken bagved, termovinduer, fjernvarme, bygas mm. Der er god plads og luft mellem blokkene.

LEJLIGHEDEN: Et førstegangssalg som indeholder lille fordelingsentre, køkken, stort soveværelse med plads til skabe. Stor lys stue med gavlvindue samt åben adgang til et værelse som har udgang til lille sydvendt altan. Badeværelse med pæne fliser og bruseafsnit. Der er pæne plankegulve i hele lejligheden.

Ejerforeningen har talt om en tagrenovering, men er pt. sat i bero, men køber må forvente og påberegne en kommende udgift til dette forhold. Der er taget højde for dette i udbudsprisen. Lejligheden sælges som "førstegangssalg" og overtages som den er og som beset, uden ansvar for mangler.

Book en fremvisning af Vigerslevvej 340, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.