Amaliegade 9A, 1256 København K

Kvadratmeter
202
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888
KVARTERET: Én af de absolut bedste og mondæne beliggenheder i Frederikstaden. Her bor du tæt på det pulserende byliv, men alligevel tilbagetrukket på denne stille og majestætiske gade med Amalienborg som genbo. Kort gåafstand til Kongens Nytorv, Strøget og Kongens Have, hvilket blot er nogle af de mange fordele ved at bo i hjertet af Kongens København og så alligevel helt stille.

EJENDOMMEN: Dette unikke sidehus eller rettere sagt - Townhouse, er en del af en smuk gammel ejerforening i Den Collinske Gård, der omfatter forhus, sidehus og baghus, som alle er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter og har netop overstået en stor facade- og vinduesrenovering, som er betalt. Ejendommen er opført i 1752 og der medfølger 1 eksklusiv parkeringsplads og som en ekstra lille ting, er der indlagt centralstøvsuger i alle etagerne samt sokkelskuffer i køkkenet.

TOWNHOUSE: Sjælden udbudt og unikt baghus i 3 etager. Via smukt indgangsparti og rolig, brostensbelagt gård kommer du til dette enestående sidehus i den Collinske Gård med selvstændig indgang. Huset indeholder i stueplan: Entre med gæstetoilet samt byens største og flotteste køkken/alrum med direkte udgang via den gamle vognport til den smukke og historiske gård, hvor dagens måltider kan nydes eller bare en kold drink i skyggen. Via trappe op til 1. salen, føres du op til en stor smuk stue samt endnu et stort rum eller værelse. 2. sal: Stor soveafdeling med stort wellnes badeværelse. Et helt unik Townhouse med privat parkeringsplads og adgang til gård med mulighed for borde og stole, krukke med planter osv.

Book en fremvisning af Amaliegade 9A

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.