Store Kongensgade 63A, St. -5., 1264 København K

Kvadratmeter
67
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1932
KVARTERET: Centralt beliggende ejendom i Frederiksstaden. Udover en stor del af Københavns seværdigheder, byder kvarteret på gode caféer, restauranter og specialforretninger. Såvel Kongens Have som Kongens Nytorv er lige om hjørnet.

EJENDOMMEN: Stille tilbagetrukket ejendom, der er opført i 1932 og gennemrenoveret i 2006, fremstår i dag med nyt gårdrum, nye facader, tag m.v. Stor fælles tagterrasse med kig til Marmorkirken, dørtelefon, kabel-TV, elevator og kælderrum.

LEJLIGHEDEN: Fra den store gård træder du via fælles forrum ind i rummelig entre med garderobeskab med matterede glasdøre. Fra entreen er der adgang til stort lækkert flisebadeværelse med elementer i sort, nedsænket håndvask og stor bruseniche beklædt med mosaik. Der er naturligvis gulvvarme. Fra entreen kommer du ind i lejlighedens store leverum, der nemt kan opdeles i et spiseafsnit og et opholdsafsnit. Leverummet har store vestvendte vinduespartier og det separate soveværelse byder på et stort indbygget garderobeskab med glasdøre. Spiseafsnittet ligger i åben forbindelse til lækkert køkken, i højglanspoleret sort, med kig til ejendommens fællesgård. Via elevatoren kommer du til den store fælles tagterrasse, med kig til byens tage og med masser af havemøbler. En lille perle midt i byen.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 63A, St. -5.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.