Jyllingevej 2, 4., 2720 Vanløse

Kvadratmeter
207
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1932
EJENDOMMEN: Murstensejendom fra 1932 med fjernvarme, termovinduer og dørtelefon samt fælles gård. Ejendommen har i 2008 fået nyt tag og fornyeligt nye termovinduer og lejlighedens andel af fælleslånet er indfriet.

KVARTERET: Ejendommen er beliggende tæt på Vanløse Bymidte. I nærområdet er der gode indkøbsmuligheder. Der er gå-/cykelafstand til bymidten, hvor der er gode forbindelser med offentlig transport (metro, s-tog og busforbindelser), indkøbsmuligheder, caféer mv. Endvidere kort afstand til de grønne områder ved Damhussøen samt cykelafstand til Frederiksberg og CBS.

LEJLIGHEDEN: Super flot og ny istandsat lejlighed med den flotteste udsigt i Vanløse. Lejligheden er super godt indrettet og ligger på toppen af ejendommen - også kaldet "Lindebakken". 2 smarte marmorbadeværelser. 3 gode soveværelser samt et stort bryggers med vaskefaciliteter osv. Selve lejlighedens hjerte er det kæmpe store køkken/alrum med åben stue, som ligger på hjørnet af ejendommen og med en fantastisk udsigt, som giver alle en total wauw fornemmelse, når man kommer ind i den.

Book en fremvisning af Jyllingevej 2, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.