Sortedam Dossering 53C, 3. -4., 2100 København Ø

Kvadratmeter
119
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1878
KVARTERET: Måske byens allerbedste og mest centrale beliggenhed - og alligevel roligt og ugeneret med kun få meter til Sortedam Dossering, hvor du kan tage din daglige løbetur eller besøge de mange hyggelige cafeer og restauranter. Østerbrogades mange spændende specialforretninger, indkøbsmuligheder ligger også i gå afstand.

EJENDOMMEN: Et æstetisk og flot byggeri fra 1878 som i 2007/08 blev renoveret og omdannet til boliger. Den fine ejendom har højt til loftet, bevaret sine klassiske træk, som støbejernssøjler, hvælvede lofter og profilerede vinduer. Der er elevator samt eksklusiv p-plads til lejligheden.

LEJLIGHEDEN: Lejligheden byder fra første færd på et stilsikkert indtryk, hvor der er kræset for detaljerne med originale støbejernssøjler, skylight, halvskrå vinduer som giver lejligheden et fantastisk lysindfald. Der er i lejligheden brede og voluminøse Dinesen plankegulv, som giver et eksklusivt look. Badeværelset er stort og moderne med lyse vægge og fliser. Stor møblerbar entré med fordelingsgang til gæstetoilet og børneværelse. Herudover et super lækkert lyst Poggenpohl køkken med hårde hvidevarer i bedste kvalitet. Stort ugenert soveværelse samt ekstra børneværelse eller kontor. Fra stuen er der udgang til altanen med fantastisk udsigt over søerne. En skøn lejlighed med international blanding af gennemført moderne komfort i en gammel charmerende ejendom. En liebhaverbolig ud over alle grænser.

Book en fremvisning af Sortedam Dossering 53C, 3. -4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.