Hamletsgade 22, 3. mf., 2200 København N

Kvadratmeter
54
Værelser
2
Energimærke
E
Byggeår
1949

VELDISPONERET LYS LEJLIGHED MED ALTAN

KVARTERET: Lejligheden er beliggende særdeles centralt med kort gåafstand til populære caféer, Nørrebrogades hyggelige handelsstrøg, bus og S-tog, grønne områder som "Den Grønne Stribe" og Nørrebro Parken. Endvidere kommende metrostation i kort afstand fra boligen.

EJENDOMMEN: Velholdt ejendom fra 1947 med en velfungerende ejerforening. Der er fælles vaskeri, dørtelefon, gårdanlæg, cykelkælder, tørrerum og loftrum, kabel TV samt fjernvarme.

LEJLIGHEDEN: Veldisponeret og lys lejlighed med sydøst vendt altan. Lejligheden er meget velegnet som forældrekøb, en ungkarl eller et kærestepar uden børn. Fra den pæne trappeopgang, træder du ind i lille fordelingsentre med skabsplads. Pænt brusebadeværelse. Køkkenet er stort nok til spiseplads. Fin stue med udgang til altanen og soveværelse bagtil. Super fin lejlighed, i en god ejerforening, hvor der er styr på tingene samt et dejligt gårdmiljø.

Book en fremvisning af Hamletsgade 22, 3. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.