Store Kongensgade 75C, 5. tv., 1264 København K

Kvadratmeter
144
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
1850

Penthouse med tagterrasse, sublim udsigt, elevator og Uden Bopælspligt

Kvarteret
Bugner af gourmetrestauranter, hyggelige cafeer, trendy tøjbutikker og populære gallerier. Byens smukkeste grønne arealer er også lige om hjørnet, så har du lyst til en gå- eller løbetur, finder du både Kongens Have og Kastellet et par minutter væk. Få skridt fra hoveddøren ligger Amalienborg, Amaliehaven og havnepromenaden, som strækker sig helt ud til Østerbro. Skal du derimod ind til centrum, så er der bare 400 meter til Kgs. Nytorv og Nyhavn. Du kan leje P-pladser i en opvarmet P-kælder, som du har direkte adgang til fra ejendommen.

Ejendommen
Er opført i 1850. I øjeblikket gennemgår den en grundig renovering af facader, vinduer og installationer. Det kommer til at betyde, at ejendommen bliver vedligeholdelsesfri i de næste mange år. Der bliver også skabt et hyggeligt gårdmiljø med en beplantning, som vil passe til ejendommens stemning og stil. Du kan leje P-pladser i en opvarmet P-kælder i naboejendommen mod Borgergade.

Lejligheden
Super penthouselejlighed med elevator og to rigtig gode tagterrasser, dels én med fantastisk udsigt direkte til Marmor Kirken og den anden med direkte udgang fra køkken/alrummet, hvor aftensolen brager ind. Det store køkken alrum og stuen har loft til kip og ligger i et og med direkte udgang til den store vestvendt tagterrasse og skaber en super atmosfære i lejligheden og vil klart være hjertet for boligen. Endvidere et kontor eller soveværelse med egen altan samt et stort master bedroom med eget bad og skabsvæg. Herudover stort gæstebadeværelse med vaskesøjle. Udover loft til kip i køkkenet/alrummet, er der også lavet en spændende løsning i den anden ende af lejligheden på det øverste plan. Her er der yderligere plads at boltre sig på samt udgang til den tagterrasse, som vender ud mod Marmor Kirken En super spændende og unik lejlighed uden bopælspligt, som passer godt til parret, som kommer fra hus med have og bare vil have det bedste af det bedste i byen eller til den travle udenlandsdansker, som kan bruge lejlighedens status uden bopælspligt.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 75C, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.