Rosenørns Alle 68, 2., 1970 Frederiksberg C

Kvadratmeter
147
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1906

Herskabelig 5-værelses lejlighed i flot ejendom med smukke stuklofter og altan

Kvarteret
Rosenørns Allé er en livlig gade med gode caféer og butikker centralt placeret mellem Nørrebro og Gammel Kongevej, og forbinder én med Frederiksberg og Indre By. Gaden har metrostation med 1 stop fra Nørreport, og til de studerende så ligger Københavns Universitet også lige rundt om hjørnet. Indkøb og god kaffe ligger i gadeplan.

Ejendommen
Smuk istandsat ejendom med flot for- og bagfacade samt et hyggeligt gårdmiljø. Sælger har betalt denne lejligheds andel af renoveringen. Der er fælles cykel kælder og separat kælderrum. En flot og velvedligeholdt ejendom på en attraktiv og central adresse på Frederiksberg, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer, indenfor gåafstand.

Lejligheden
Via en flot trappeopgang ankommer du ind i lejligheden. Her er der plads til børnefamilien eller dem, som blot elsker at have masser af plads. Du kommer ind til en fin entre med god plads til sko, jakker og mere til. Fordelingsgang i midten af lejligheden med rum i hver side, og lejlighedens badeværelse og det store soveværelse for enden af lejligheden. Hovedrummet i lejligheden som er den store og charmerende stuemed karnap og yderligere en stue eller værelse, begge med god plads til indretning. Et klassisk og hyggeligt anretter-rum med originale detaljer, som ligger i naturlig forlængelse til køkkenet og til den anden side, en stor spisestue med plads til en masse gæster og rundt om et smukt spisebord. Som en prik over I'et har lejligheden en fin altan ud til baggården med udgang fra spisestuen af. En super dejlig og klassik lejlighed med mange fine detaljer, på en god beliggenhed, der kan lidt af hvert.

Book en fremvisning af Rosenørns Alle 68, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.