Klerkegade 6, 2. tv., 1308 København K

Kvadratmeter
98
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1888

Bedste beliggenhed i City, helt stille og alligevel super centralt tæt ved Kongens Have

Kvarteret
Mellem Kongens Have og Nyboder finder du dette charmerende og rolige kvarter, der er præget af hyggelige brostensbelagte gader. Et kvarter, hvor nye ejendomme og gamle smukke nyistandsatte ejendomme, står side om side. Der er kun få minutters gang til Kongens Nytorv i den ene retning og Kastellet i den anden.

Ejendommen
Det Gamle Thepakhus. Smuk renoveret hjørneejendom med nypudset grå facade og rødt tegltag. Ejendommen består af 3 flotte trappeopgange med gennemgang til smuk grøn gård med borde, bænke og cykelskur. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV og kælderrum til de enkelte lejligheder.

Lejligheden
Super lejlighed, som er lavet om fra en 2 værelses lejlighed, til nu at have 3 værelser og en stor hjørnestue, som er i åben forbindelse med det nye køkken. Fra trappepartiet træder du ind i lille åben entre. Flot nyt elementkøkken i hvidt med hårde hvidevarer. Pænt stort brusebadeværelse med toilet og vaskesøjle. Sydvendt stor stue med et dejligt lysindfald og godt kik i gaden. Lejligheden fremtræder overalt med flotte nye gulve, nyt køkken og bad samt termovinduer. Oplagt forældrekøb eller som delelejlighed. Der er planlagt franske altaner udmod ejendommens hyggelige gård.

Book en fremvisning af Klerkegade 6, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.