Hegelsvej 11, 2920 Charlottenlund

Kvadratmeter
221
Værelser
6
Energimærke
D
Byggeår
1937
Familievilla i 2 plan og fuld kælder i Krathuskvarteret ved Dyrehaven og tæt på vandet.

KVARTERET: Klassisk "engelsk" murermestervilla fra 1937 opført i smukke flerfarvede sten og sort tegltag beliggende på 1.000 kvm. stor ugenert og solrig grund, på en af Krathuskvarterets mest attraktive veje, hvor børnene kan lege og cykle - og så er man tæt på Dyrehaven, vandet og de to skoler Skovgårds- og Sct. Joseph Søstrenes Skole - begge meget eftertragtede skoler i Gentofte Kommune. Indkøb og shopping er også indenfor 5 minutters afstand.

EJENDOMMEN: Meget velholdt ejendom i 2 plan og med fuld højloftet kælder, i alt 321 kvm. incl. kælder og heraf er de 39 kvm. godkendt til erhverv. Entre med gæstetoilet, garderobe og smuk trappe op til 1. sal., dejligt køkken med spiseplads og i direkte forbindelse med spisestuen. Spisestuen har også plads til et sofaarrangement og udgang til den sydvendte og overdækkede terrasse samt en dejlig ugenert have, som næsten passer sig selv. Endvidere stor opholdstue med bl.a. indbygget pejs. Via det smukke trappeforløb, kommer man op til 1. salen og her er der 3 gode værelse samt master bedroom - alle med indbyggede skabe. Stort lækkert badeværelse i granitsten og separat toilet. Kælder: 4 store højloftede rum, bl.a. stort vaske- og stygerum, vin rum, sauna med badeværelse og fyrrum med godt gasfyr samt 2 gode og brugbare disponible rum. Der er direkte adgang til garagen fra huset. En unik og smuk ejendom, som er flot velbevaret og står i indflytningsklar stand.

Book en fremvisning af Hegelsvej 11

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.