Nybrogade 8, st., 1203 København K

Kvadratmeter
121
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1732
KVARTERET: Dette område har i gammel tid sydet af liv, fra de mange fiskere og deres koner. I dag er kvarteret vel nok ét af de mest eftertragtede kvarterer. I området findes flere hyggelige caféer, fancy cocktailbarer og frække restauranter.

EJENDOMMEN: Flot og yderst præsentabel ejendom opført i 1732. Pudset facade i lyserød og laksefarvet med rødt tegltag. Hyggelig charmerende brostensbelagt gård, hvor bindingsværket og lille springvand sætter sit præg. Derudover en velfungerende ejerforening, som har planlagt og betalt renovering af opgangen.

ERHVERVSLEJLIGHED: Sjældent udbudt erhvervslejlighed med formidabel udsigt i historisk ejendom. Enestående view til Thorvaldsens Museum, Christiansborg Slot, Ridehuset samt kanalen. Du træder direkte ind i lejligheden, hvorefter du kommer ind i den ene af de to flotte og højloftede rum med sprossede vinduesfag, direkte til kanalen. Stort disponibelt rum beliggende midt i lejligheden. Pænt køkken med udsigt til den hyggelige gård og pænt badeværelse. En unik city "erhvervs"lejlighed, der oser af charme og med en udsigt, der absolut skal opleves!

STATUS: Lejlighedens status er erhverv. Det tinglyste areal er 109 kvm., hvoraf de 20 kvm. er beliggende i kælderen. Således forefindes de 89 kvm. i selve erhvervslejligheden. BBR areal er 121 kvm.

Book en fremvisning af Nybrogade 8, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.