Magstræde 11, 1204 København K

Kvadratmeter
56
Værelser
1
Energimærke
Fredet
Byggeår
1730

Erhvervslejlighed stille beliggende i hyggelig brostensbelagt gård - Bemærk meget lav ejerudgift !

Kvarteret
Hvor Nybrogades grundstykker ligger i dag, lå oprindelig den gamle kystlinie. Magstræde udgjorde forstanden og ved Gammel Strand var Københavns oprindelige havn beliggende. Her lagde skibe til fra alle verdens lande med varer til byen. Mange af søens folk havde deres bopæl her. Gadenavnet anføres første gang i historiebøgerne i 1525. I dag er den brostensbelagte Magstræde en af de mest eftertragtede gade i City. Livet i kvarteret byder på hyggelige stræder med mange specialbutikker og fantastiske cafe´er. Alligevel er her tale om en stille og rolig beliggenhed til trods for at man er lige i hjertet af København.

Ejendommen
Huset mod Magstræde der antagelig er bygget i 1760´erne var oprindelig bolig i 4 etager fra kælder til kvist. Dette ændres ved opførelsen af for- og sidehuset mod Nybrogade i 1815-1817, hvor bygningen om disponeres til pakhus og senere hen til lejligheder. Ejendommen er i dag fredet, hvilket betyder at ejendommen skal bevare sit oprindelige udseende og samtidig hermed betales der ikke ejendomsskat.

ERHVERVS-lejligheden
Pæn lejlighed direkte ud til hyggelig brostensbelagt gård. Bad og køkken er i moderne design og fremstår brugbart og pænt. Lejligheden er hyggelig og med store vinduespartier ud mod gården og det er ikke svært at føle sig hjemme. Billederne beskriver ganske fint alle de flotte detaljer. En perfekt lille citylejlighed med erhvervsstatus.

Book en fremvisning af Magstræde 11

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.