Silkegade 15, 1. mf., 1113 København K

Kvadratmeter
91
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1902

Luksuslejlighed med elevator og stor tagterrasse

Kvarteret
Centralt placeret citylejlighed i det nye spændende kvarter omkring Galleri K. Et kvarter i rivende udvikling med mange nye spændende specialforretninger, caféer og restauranter lige ved døren. Der er kun få skridt til Strøget og skal du have ro omkring dig er Kongens Have kun få minutter væk.

Ejendommen
Nyrenoveret hjørneejendom, bestående af forhus og baghus. Ejendommen er udstykket i ejerlejligheder i 2005. Ejendommen der er opført i mursten fremstår med flot facade og skifertag. Der er elevator der fører dig op til den fælles tagterrasse, hvorfra der er kig til hele byen. Derudover dørtelefon med kamera, kabel-TV, fællesgård med cykelparkering og kælderrum til de enkelte lejligheder. Ejendommen der er opført i 1882 opvarmes via fjernvarme.

Lejligheden
Indflytningsklar citylejlighed med højt til loftet i de lyse rum. Fra den smukke trappeopgang træder du ind i stor entre med indbyggede garderobeskabe og nedsænket loft med indbyggede spots. Stort lækkert badeværelse med sort granitgulv, separat bruseniche og toiletmøbel med nedsænket håndvask samt kombineret vaske-/tørremaskine. Fra entreen er der adgang til kæmpe højloftet opholdsstue med store vinduesfag mod syd og i åben forbindelse til lækkert HTH-køkken i hvidt med massiv træbordplade og hårde hvidevarer. Stort rummeligt forældresoveværelse med indbyggede garderobeskabe fra gulv til loft i hele den ene side. Derudover rummeligt børne-/arbejdsværelse ligeledes mod syd. Lejligheden fremtræder indflytningsklar overalt med flotte højloftede rum med store vinduesfag med forsatsvinduer, høje paneler, fyldingsdøre og flotte bræddegulve. En lys lejlighed midt i byen og alligevel stille.

Overtagelse
Sælger ønsker en overtagelse med 3-4 mdr. varsel.

Book en fremvisning af Silkegade 15, 1. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.