Peder Skrams Gade 27, 2. tv., 1054 København K

Kvadratmeter
111
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1900

Klassisk 4 værelses lejlighed i god stand lige ved havnefronten, bag det kongelige teater

Kvarteret
Kvarteret bag Det Kongelige Teater hedder "Gammelholm" og er præget af flotte brede, solrige og stille gader og Peder Skrams Gade er ingen undtagelse. Kun få meter fra havnefronten og i kort afstand til Kongens Nytorv med Metro station og så Nyhavn, hvis stilheden skal brydes. Parkering forgår nemt i gaden med beboerlicens.

Ejendommen
Klassisk murstens ejendom fra 1900, som fremstår i vedligeholdelsesmæssig fin stand. Den har en velfungerende ejerforening og til lejligheden er der kælderrum og brugsret til et dejligt stort gårdmiljø.

Lejligheden
Dette er en dejlig lys lejlighed, som ligger ugenert og stille ved havnefronten. Fra de 2 stuer til gaden har du et dejligt lysindfald. Begge de 2 stuer har flotte plankegulve, store vinduespartier samt stuklofter. Stille beliggende soveværelse med skabe, der vender ud mod gården og endnu et pænt lille værelse. Badeværelse med brus er i lyse fliser. Endvidere et dejligt nyt køkken med kik ned i gården. Lejligheden er velegnet som forældrekøb eller som delelejlighed til 2 personer. Indflytningsklar.

Book en fremvisning af Peder Skrams Gade 27, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.