Fiolstræde 28A, 4. th., 1171 København K

Kvadratmeter
60
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1838

Idyllisk boheme lejlighed med byens smukkeste gårdmiljø

Kvarteret
Yderst velbeliggende ejendom i charmerende og rolig gågade mellem Strøget og Nørreport Station. Kvarteret oser af hyggelige og charmerende ejendomme, og gågaden byder på et hav af specialforretninger, hyggelige caféer og spændende spisesteder. Der er kun få hundrede meter til grønne og dejlige områder enten i Kongens Have eller i H.C. Ørsteds Parken med bl.a. cafe’er og smukke søer. Nørreport Station med tog og Metro er også lige om hjørnet, ligesom gode indkøbsmuligheder i Torvehallerne er tæt på. Superattraktivt kvarter med alt indenfor rækkevidde, men alligevel yderst stille og rart at være. Har du bil og beboerlicens, er der mulighed for gratis beboerparkering i parkeringskælderen under Israels Plads.

Ejendommen
Ejerforeningen består af Fiolstræde 28 og 28A, og denne idylliske boheme lejlighed ligger i 28A midt inde i den ultrasmukke gård – ja, nok én af top 3 gårdhaver i midtbyen, hvis ikke den bedste. Der er lys og luft, grønne arealer, hyggekroge, plads til leg, fodbold og meget mere. Fælles vaskeri og eget loftrum. Ejendommen er fredet, hvilket betyder, at du er fritaget for at betale ejendomsskat.

Lejligheden
En rigtig romantisk taglejlighed, som har sollys, smukke kik ud af vinduerne, udsigt til Rundetårn, brændeovn og en supergod planløsning, så den kan også deles af 2 venner, hvis det er. Der er et fint køkken med udsigt til den hyggelige gård og et godt badeværelse med brus. Der er plankegulve og fyldningsdøre. De to gode værelser ligger hver for sig med en dejlig stue i midten, hvor der er brændeovn. Lejligheden egner sig perfekt som forældrekøb eller delelejlighed, hvis det ønskes – men her er også plads til en lille familie.

Book en fremvisning af Fiolstræde 28A, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.