Wildersgade 3, 1. th., 1408 København K

Kvadratmeter
113
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
1888
KVARTERET: Bo tæt ved kanalen med fin udsigt og bedste beliggenhed på Christianshavn helt stille og roligt, men kun to min. i Metro fra Kgs. Nytorv, Strøget, Nyhavn og de mange andre tilbud i City. Langs kanalerne er der mulighed for, at nyde den helt specielle atmosfære og der er mulighed for, at leje en bådplads.

EJENDOMMEN: Ejendommen "Løvens Gård " er opført af Skanska for ca. 10 år siden i moderne stil og er selvfølgelig med elevator, videodør-tlf og med mulighed for leje af parkeringsplads i kælderen. Desuden brugsret til stort lækkert grønt gårdmiljø. Løvens Gård er opført med store åbne vinduesarealer, hvilket gør at her er lys og luft.

LEJLIGHEDEN: Entré. Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og vaskesøjle og pæne armaturer. To store værelser med indbyggede skabe. Flot køkken holdt i lyse farver med hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, man kan således selv vælge i hvilken ende stuen eller spisestuen skal være, endvidere er der udgang til altan med kik til kanalen samt fransk altan. Luksus lejlighed som har status UDEN BOPÆLSPLIGT.

Book en fremvisning af Wildersgade 3, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.