Bredgade 29, 1., 1260 København K

Kvadratmeter
333
Værelser
6
Energimærke
G
Byggeår
1905
KVARTERET: Dette kvarter er absolut ét af Københavns smukkeste med Sankt Annæ Plads som midtpunkt og rundt om, har man Amalienborg og den smukke Amaliehave. Yderligere har man havnefronten med Skuespilhuset samt Kongens Nytorv lige om hjørnet. Bredgade og kvarteret er også kendt for sine mange gode restauranter og gallerier / auktionshuse - Ja mere centralt kan det ikke blive.

EJENDOMMEN: Ejendommen er opført i 1905, og repræsenterer med sin symmetriske opbygning, smukt den klassicistiske arkitekturs elegante formsprog. Fra gitterport er der adgang til flot opgang med elevator. Til lejligheden hører adgang til mindre fælles gård. Firmaet Budtz-Müller fik i 1904 opført den høje, smalle ejendom, hvor Garnisons præstegård tidligere lå. Arkitekten var Vilhelm Fischer (1868-1914), der lod de to nederste etager granitbeklæde og de øvrige tre etager være i røde mursten. Øverst ses pyramidetaget med en enkelt kvist.

LEJLIGHEDEN: Enestående, flot ny restaureret herskabslejlighed på 333 m2 med absolut bedste beliggenhed midt på Bredgade med fri udsigt over Sankt Annæ Plads. Nylagte egetræs parket gulve overalt. Entré med garderobe og gæstetoilet. Mindre gangareal til lejlighedens store smukke stue med enestående og ovevældende udsigt over den smukke Sankt Annæ Plads, havnen og ja helt ned til vandet som bagvedliggende kulisse. Endvidere stor spisestue med smukt ovalt vindue, hvorfra der er direkte adgang til det store moderne køkken/alrum. Der er mulighed for at lave altan ud fra dette rum. Desuden eksklusivt indrettet gæstebadeværelse med brus. Ad fordelingsgang er der adgang til lejlighedens private afdeling, som indeholder forældreafdeling med eget luksuriøst badeværelse med kar og yderligere tre gode værelser, der deles om lækkert indrettet badeværelse med brus. Gennemgående i lejligheden er der smukt egetræspaket, smukke detaljer i stuk og interiør. En sjældent udbudt lejlighed, kompromisløst udført i enhver detalje.

Book en fremvisning af Bredgade 29, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.