Amaliegade 13G, 1., 1256 København K

Kvadratmeter
98
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1880

Smuk lejlighed på bedste adresse og med flotteste udsigt fra stor altan

Kvarteret
Én af de absolut bedste beliggenheder i City. Her bor du tæt på det pulserende byliv, men alligevel tilbagetrukket på denne stille og majestætiske gade. Kort gåafstand til Kongens Nytorv, Strøget og Kongens Have, hvilket blot er nogle af de mange fordele ved at bo i hjertet af København.

Ejendommen
Denne smukke ejendom har med sit sortglaserede tegltag og flotte hvidpudsede facade et særdeles herskabeligt præg. Ejendommen ligger som en lille hemmelig oase bag Amalienborg op ad Christian VII's park med en hyggelig og stille atmosfære, trods den centrale beliggenhed.

Lejligheden
Fantastisk smuk liebhaverlejlighed med stor solrig altan og med direkte udsigt til Christian VII´s palæ og parkanlæg. Lejligheden fremstår indflytningsklar med bl.a. flotte parketgulve i det store åbne køkkenalrum, som klart er lejlighedens hjerte og det rum som man falder for. Det hele blev renoveret i 2005, både ud- og indvendigt. Fra indgangen træder man direkte ind i lille entre og videre ind i det store alrum, hvorfra der også er udgang til lejlighedens store altan. Fra altanen er der den skønneste udsigt til Amalienborg og ned i Chr. VII´s smukke parkanlæg. Endvidere kigger man på 2 andre historiske og smukke ejendommen. Det bliver ikke meget smukkere. Yderligere er der 2 soveværelser, det ene lidt mindre, men der er skabe i begge to. Badeværelset er pænt stort og har en dejlig bruseniche og vaskemaskine. En super lækker lejlighed med en unik og næsten royal beliggenhed.

Book en fremvisning af Amaliegade 13G, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.