Islands Brygge 24B, 6. tv., 2300 København S

Kvadratmeter
140
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
1910

2 tagterrasser, 2 altaner, absolute flotteste udsigt, solrig hele dagen og meget mere

Kvarteret
Islands Brygge har udviklet sig til et fantastisk område tæt på Rådhuspladsen og alle Bryggens faciliteter såsom metrostation, kulturhus, gallerier, cafeer, restauranter, specialforretninger og ikke mindst havneparken med havnebadet. Fra denne lejlighed er der den bedste udsigt til alle verdens hjørnerne - simpelhent fantastisk og det er lige fra hele havnen til Langebro, Den Sorte Diamant, fyrværkeriet fra Tivoli og de smukke tage fra det gamle København. Den nye og lækre del af Bryggen, hvor lejligheden ligger, har gennem de seneste år fået kult status og er et af de hotteste steder at bo med værdien af lys og luft.

Ejendommen
Den smukkeste rødstensejendom direkte på havnefronten. Denne ejendom er den første som blev omdannet til boliger fra pressesilo, hvilket er navnet, som ejendommen er bedre kendt under i dag. Pressesiloen har eget P-anlæg, som er omkranset af bøgehæk og grønne arealer. Der er en velfungerende ejerforening som bl.a. råder over 3 x kajak, som frit kan benyttes. Ligeledes har foreningen et fælles festlokale. Ejendommen har naturligvis fjernvarme, porttelefon, altaner og elevator mv.

Lejligheden
Fra den flotte opgang kommer man ind i lejlighedens møblerbar entre hvor stue, køkken, værelser med indbyggede skabe og badeværelse fordeler sig ud fra. Fra hele lejligheden er der en fantastisk udsigt over havneløbet og ind over København, ja faktisk er der 360g med den smukkeste view… Lejlighedens placering i bygningen gør stemningen med vandet særdeles maritim. Fra stue og værelse er der udgang til altaner og ikke nok med det er også 2 store tagterrasser, så der er ingen undskyldning for at nyde udsigten eller bare sole sig. På det øverste plan i lejhligheden, var der oprindeligt et værelse og kontor afsnit, men sælger har nænsomt fjernet væggen, så nu er det et stort og flot rum med flotte og maritime runde vinduer og man fornemmer straks, at det er herfra skibes styres fra. En absolut perle på bryggen med udsigt, sol og meget mere.

Book en fremvisning af Islands Brygge 24B, 6. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.