Lille Strandstræde 12B, st., 1254 København K

Kvadratmeter
57
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1778

Fritaget for ejendomsskatter, lav ejerudgift, oplagt forældrekøb med direkte udgang til charmerende gårdhave

Kvarteret
Stemningen i indre København er noget specielt og på Lille Strandstræde er den helt særlig - du føler næsten at du bor i en lille landsby samtidig med at du ved, at du er midt i centrum af hovedstaden. Som nabo, har du på den ene side, de smukke og stille omgivelser på Skt. Annæ Plads og på den anden side, Nyhavn og Kgs. Nytorv. De gode specialbutikker og cafeer er lige uden for din hoveddør, så mere centralt og attraktivt bliver det ikke. Denne unikke lejlighed, lever for en gang skyld 100% op til de 3 velkendte ord - Beliggenhed, Beliggenhed & Beliggenhed.

Ejendommen
Selve hovedejendommen og ejerforeningen, er rigtig velfungerende og i god stand og det hele fremstår oprigtigt idyllisk og som en ægte signatur på, hvordan vores gamle Købmandsstad var i gamle dage, men som nu er forvaltet til unikke og smukke boliger med sit helt eget særpræg, som skal opleves og fornemmes på en fremvisning.

Lejligheden
Lille og hyggelig lejlighed, som fremstår med alt hvad hjertet begærer. Der er stort køkken-alrum og stue i et, og udover den flotte brændeovn, som giver varme i de kolde vinterdage, så har man også direkte udgang til den hyggeligste gårdhave, hvor man kan nyde de varme sommeraftener i ro og fred, før man evt. går ud i det pulserende liv i byens smarteste kvarter. Endvidere pænt badeværelse med brus og toilet samt et hyggeligt lille soveværelse. Denne lejlighed er oplagt til det forelskede par, den succesrige ungkarl eller som forældrekøb. Der er gulvvarme i hele boligen.

Book en fremvisning af Lille Strandstræde 12B, st.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.