Sølvgade 22, 2. tv., 1307 København K

Kvadratmeter
164
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888
Kvarteret ved Kongens Have

KVARTERET: Velbeliggende smuk ejendom i første række til Kongens Have. Lejligheden har fri udsigt over byens flotteste grønne oase Kongens Have, mere centralt kan man ikke bo og man er i gå afstand til Kongens Nytorv med Metro, Nyhavn med cafeer og restauranter osv. Endvidere er man i kort afstand til gode indkøbsmuligheder, bl.a. dagligvarebutikker med lange åbningstider.

EJENDOMMEN: Markant og fredet ejendom lige ved Rigensgade midt for Kongens Have. Der er fælles hyggelig gård til ejendommen samt depotrum til lejligheden. Ejendommen er selvadministrerende og har også planer for istandsættelse af facaden.

LEJLIGHEDEN: Selve lejligheden har en god planløsning uden spild plads og med mange indretningsmuligheder og med et væld af lys fra de smukke vinduespartier. Lejligheden er istandsat med bl.a. nyere køkken/alrum og lækkert badeværelse med opmuret bruseniche og smukke store fliser endvidere i lejligheden er der høje paneler, flotte bræddegulve, stuk og andre smukke klassiske detaljer, som hører sig til en klassisk liebhaverlejlighed. Endvidere 2 soveværelser mod gården samt 2 stuer en suite mod Kongens Have og centralt for lejligheden spisestuen. En perle med fantastisk udsigt og sol hele dagen.

Book en fremvisning af Sølvgade 22, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.