Studiestræde 21, 1., 1455 København K

Kvadratmeter
140
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1797
KVARTERET: Dette spændende kvarter har haft mange kaldenavne i tidens løb, men er i dag vel nok mest kendt som Latinerkvarteret - hvilket også er pænere end Pisserenden. Kvarteret er vel nok ét af de mest eftertragtede i København, da det oser af stemning og liv i form af en masse særprægede og charmerende specialforretninger og caféer og restauranter. Der er kun få hundrede meter til H. C. Ørstedsparkens grønne arealer. Gode transportmuligheder finder du ved Nørreport, som er 2 minutters gang væk.

EJENDOMMEN: Pæn ejendom med gård til. Opgangen er netop malet og fremstår rigtig fin. Der er en lejlighed på hver etage, så der er her tale om en klassisk by-ejendom, som er opdelt i ejerlejligheder. Gården bliver også sat i stand til sommer og dette er betalt af sælger.

LEJLIGHEDEN: Rigtig pæn og indflytningsklar klassisk lejlighed til den store familie. Her får du 3 gode soveværelser, 2 stuer en-suite, gæstetoilet og stort pænt badeværelse samt et dejligt køkken med spiseplads. Lejligheden er rigtig godt udnyttet og kan bruges til mange formål. Lejligheden har pt. status som erhverv, så man kan selv vælge, om man vil bruge den til, erhverv eller bolig eller en kombination. Plankegulve, fyldningsdøre, stuk og dobbelte vinduer med forsatsrammer.

Book en fremvisning af Studiestræde 21, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.