Valdemarsgade 2, 2. th., 1665 København V

Kvadratmeter
119
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1859

Håndværkertilbud

Kvarteret
Vesterbro er fuld af sjæl - også efter den gennemgribende byfornyelse. Byfornyelsen har skabt mange fysiske forandringer, som har smittet af på bylivet - med de nye funktioner er der givet mulighed for aktiviteter, udfoldelsesmuligheder og netværk. Her bor du på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg og dermed tæt på grønne områder som Søndermarken, Frederiksberg Have eller en tur i Zoologisk have. Indkøbsmuligheder lige om hjørnet både på selve Vesterbrogade og i sidegaderne. Masser af hyggelige cafeér og små restauranter i området.

Ejendommen
I den stille gade finder du denne flotte ejendom fra 1859. Ejendommen rummer fint gårdmiljø og god plads til cyklerne. I 1858 påbegynde ejendomsbyggeriet og gaden blev etableret. Gaden var sammen med Dannebrogsgade og Oehlenschlægersgade en af de første sidegader til Vesterbrogade til at blive etableret. Der blev foreslået at gaden skulle kaldes Fortungade, men kommunalbestyrelsen valgte at den skulle hedde Valdemarsgade efter kong Valdemar den Store

Lejligheden
HÅNDVÆRKERTILBUD –- ALT SKAL LAVES –- DERFOR DENNE LAVE PRIS.
God fordelingsentré til 2 af stuerne og køkkenet. 3 stuer en suite mod gaden. Alle 3 stuer har masser af lys, flotte vindues paneler, stuk og roset. En god afslibning af gulvene, afdampning af tapetet og nyt filt på væggene, så kommer de til at stå super flotte. Stille soveværelset mod gården. Gæstetoilet. Rumligt køkken der skal have den store tur. Stort badeværelset med toilet og brus som er lejligheden pæneste rum.

Her er håndværkertilbuddet som alle går og leder efter til en skarp pris

Book en fremvisning af Valdemarsgade 2, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.