Amerika Plads 3D, 4. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
87
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
2005

LANGELINIE

KVARTERET: Attraktivt kvarter ved havnefronten kun få hundrede meter fra Langelinie og Kastellets grønne arealer. Der er kun få hundrede meter til Østerport station og indkøbene klares lige udenfor hoveddøren eller hos Løgismose ved havnen, ligesom Lagkagehuset og diverse caféer skaber en hyggelig stemning i kvarteret.

EJENDOMMEN: Kvalitetsejendom opført i 2005, som fremstår med flot murstensfacade i rød og med built up tag. Ejendommen har alle moderne fællesfaciliteter såsom dørtelefon, kabel-TV, affaldsskakt, elevator, handicaplift, stor fællesgård og stor fælles tagterrasse med skøn udsigt. Der er mulighed for leje af P-plads i underjordisk kælder. Energimærke: C

LEJLIGHEDEN: Fantastisk lys og veldisponeret udsigtslejlighed med skønt kig til inderhavnen fra den store altan. Via elevatoren kommer du til denne højtbeliggende lejlighed. Lejligheden indeholder fordelingsentre med adgang til stort, flot og flisebeklædt brusebadeværelse i hvidt med gulvvarme, separat bruseniche i glas og vaskesøjle. Fra entreen træder du ind i den store åbne opholdsstue med store vinduespartier mod øst, hvorfra der er udgang til stor altan med skønt kig mod inderhavnen til flere sider. Opholdsstuen er opdelt i et opholdsafsnit og et spiseafsnit, der ligger i åben forbindelse til lækkert hvidt elementkøkken med alt i hårde hvidevarer. Fra opholdsstuen er der dør til lejlighedens depotrum, som også bruges til garderobe. Fra entreen er der ligeledes adgang til pænt gæste-/børneværelse med stor indbygget skabsvæg. Derudover stort lækkert soveværelse mod vest med udgang til stor altan vendt mod den stille fællesgård. Lige ovenover denne lejlighed ligger ejendommens store fælles tagterrasse med et fantastisk syn udover byens tage. En lejlighed udover det sædvanlige.

Book en fremvisning af Amerika Plads 3D, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.