Store Kongensgade 90, 3. tv., 1264 København K

Kvadratmeter
142
Værelser
4
Energimærke
E
Byggeår
1880 / 1976
KVARTERET: Yderst centralt beliggende kvarter med kun få hundrede meter til Kongens Nytorv i den ene retning og Kastellets grønne arealer i den anden retning. Alle byens seværdigheder indenfor gåafstand. Der er ikke langt til gode transport- og indkøbsmuligheder.

EJENDOMMEN: Velholdt murstensejendom opført i 1880 med pudset facade og skifertag. Ejendommen, der opvarmes via fjernvarme, har dørtelefon, kabel-TV, præsentabel trappeopgang, der fører til stor fælles tagterrasse med flot view til Marmorkirken og byens tage. Derudover stort kælderrum til denne lejlighed. Energimærke: E.

LEJLIGHEDEN: Flot klassisk lejlighed med stuk lofter og plankegulve. Fordelings entre med et forholdsvis stort garderobe rum. Endvidere et pænt børne- eller gæsteværelse og et stort soveværelse, begge ligger østvendt roligt ud mod gården og med morgen sol. Stuen med flot "svensk" kamin og spisestuen ligger en-suite og ud mod gaden, hvor aftensolen fylder disse rum op med lys... I køkkenet er der spisekrog og mulighed for at etablere altan og i gangen ned mod køkkenet, har man lavet et lille vaskerum, der hvor der engang var toilet. Badeværelset har en pæn størrelse med mulighed for at man kan sætte sit eget præg. En klassisk city-lejlighed på en fashionabel adresse. Lejligheden har mange anvendelsesmuligheder og kan bl.a. bruges som dele lejlighed.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 90, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.