Burmeistersgade 15, 5. th., 1429 København K

Kvadratmeter
45
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1901
KVARTERET: Christianshavn er blandt det ypperste hvad angår beliggenhed i København K - og det er med god grund! Burmeistersgade ligger ugeneret og der er ikke meget trafik. Inden for gåafstand, har du kanalerne, grønne områder, indkøb, fitness, caféer og nogen af Københavns bedste restauranter. Der er bus og metro lige i nærheden og med 5 minutter på cykel, kommer man til Kongens Nytorv, Tivoli, Kongens Have, Holmen og mange flere af Københavns muligheder. Der er løbende rigtig mange nye og gode tiltag på Christianshavn. Det seneste er en cykelbro direkte fra Christianshavn til Kongens Nytorv via Nyhavn.

EJENDOMMEN: Denne yderst charmerende ejendom fra 1901 ligger i en yderst veldreven ejerforening. Til ejendommen følger ydermere en attraktiv grøn gård, med god mulighed for hygge i de hemmelige kroge samt brug af de store grillarrangementer. Ejerforeningen Aladdins ejendom blev bygget i 1901 og er en af Danmarks største ejerforeninger. Foreningen består af 368 lejligheder og har 4 medarbejdere beskæftiget fuldtid.

LEJLIGHEDEN: Lejlighedens entré med halogen spots i gulvet skaber en varm og lys velkomst. Det spritnye moderne og udvidet badeværelse er i sig selv en drøm. Køkken/alrummet er centralt for lejligheden og er i åben forbindelse med lejlighedens stue, hvor man også har sove afdeling. En enkelt skillevæg har både funktionen som opdeling af lejligheden, men vigtigst af alt som et indbygget klædeskab. Lys strømmer ind fra begge sider af lejligheden fra den franske altan og ikke mindst fra en helt nyopsat altan med himmelstrøg og romantiske tanker …


Ideel bolig til den kræsne livsnyder. Lejligheden skal bare ses, hvis du leder efter en lejlighed med en god beliggenhed på Christianshavn til en super attraktiv pris

Book en fremvisning af Burmeistersgade 15, 5. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.