Dronningens Tværgade 6B, 4., 1302 København K

Kvadratmeter
74
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1839

Uden bopælspligt i stille baggård med franske altaner

Kvarteret
Frederiksstaden er vel nok det mest kendte kvarter, indenfor Danmarks grænser. Denne skønne bydel rummer mange af Københavns fantastiske bygningsværker med Amalienborg, Marmorkirken og Odd Fellow-palæet i spidsen. I dag er kvarteret kendt for sin rolige atmosfære, med kun få skridt til det hektiske københavnerliv omkring Kongens Nytorv og Nyhavn. Vil du have vidder og grønne arealer er Kastellet, Kgs. Have eller havnefronten lige om hjørnet.

Ejendommen
Denne lille hyggelige og velholdte ejendom er opført i 1839 og ligger helt stille i gården i Dronningens Tværgade. Den fremstår i dag med pæn facade og tag. Ejendommen opvarmes via fjernvarme og har dørtelefon og kabel-TV samt kælderrum til lejligheden.

Lejligheden
Skøn lille city lejlighed uden bopælspligt med fin planløsning for en lille city-lejlighed, bl.a. med køkken i åben forbindelse med stuen. Pænt stort badeværelse med badekar og gulvvarme. Stuen har spiseplads og sofaafsnit. Separat soveværelse med skydedør, skabe samt fransk altan mod gården. Indflytningsklar lejlighed uden bopælspligt, som kan overtages hurtigt efter aftale.

Book en fremvisning af Dronningens Tværgade 6B, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.