Kronprinsessegade 16, 3., 1306 København K

Kvadratmeter
143
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888
KVARTERET: Ubestridt én af City´s bedste adresser og med den flotteste udsigt over Kongens Have, hvor man kan følge årstidens smukke forandring. Kgs. Have byder på mange spændende aktiviteter og med petanque banen, café Herkules eller restaurant Orangeriet, så er der ingen undskyldning for en tur derover.

EJENDOMMEN: Smuk og klassisk ejendom opført i 1807, som fremstår i velholdt stand, bestående af 7 lejligheder samt en vicevært, som holder ejendommen pæn og præsentabel. Der er fælles brugsret til en p-plads i gården, men kun til af- og pålæsning. Der indbetales til grundfond via fællesudgifterne. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærke.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt og unik lejlighed på 3. sal og hermed smuk fri udsigt og aftensol, som fremstår i super stand med kun de bedste materialer. Via det smukke trappeforløb træder du ind i denne perle af en udsigtslejlighed, hvor du straks fornemmer bevarelsen af lejlighedens oprindelige charme og detaljer. Dette til trods for at lejligheden overalt er istandsat. Lejligheden indeholder stor entre. Lækkert kvalitetskøkken i åben forbindelse til stuen og dermed med udsigt også herfra… Endvidere en stue en suite med den anden også ud over Kongens Have og de smukke gamle trætoppe. Roligt soveværelse med direkte adgang til stort og lækkert "wellness" badeværelse. Endvidere bagved, det oprindelige pigeværelse, som nu fungerer som bryggers, vaskerum mv. Lejligheden fremstår indflytningsklar overalt med flotte bræddegulve, fyldingsdøre, høje paneler og forsatsvinduer. En super lejlighed fyldt af finesser som de fleste kun drømmer om.

Book en fremvisning af Kronprinsessegade 16, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.