Sølvgade 24, 4. th., 1307 København K

Kvadratmeter
98
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1888
KVARTERET: Lige overfor Kongens Have og med udsigt til denne samt byens tårne mod Østerbro - ja helt til de store store krydstogtskibe ved Langelinie, som ligger til om sommeren. Mere central og attraktiv beliggenhed er svær at finde, hvis man ellers kan lide Kongens Have og være tæt på byens midte og alligevel med lys og luft omkring sig.

EJENDOMMEN: Et gammelt sagn siger, at Guldet ligger i Sølvgade og det gør det netop i Sølvgade nr. 24. For magen til smuk og præmieret ejendom er svær at finde i City og med den majestætiske opgang, så er det svært ikke at følge sig velkommen hjem og glæde sig over at være ejer af netop denne lejlighed.

LEJLIGHEDEN: Endelig en smuk og højloftet taglejlighed med charme og udsigt, og man er helt ugenert her på toppen og alligevel med lys og luft. Lejligheden indeholder: Fin entre med garderobeplads. Pænt nyrenoveret badeværelse med plads og gulvvarme (alt inventar/sanitet er nyt, bortset fra fliserne). Den højloftede stue med bl.a. brændeovn og repos med kik til Kongens Have, taler for sig selv og skal opleves. Spisestuen eller det ekstra værelse (se plantegning) samt soveværelse med fritliggende bjælker og indbyggede skabe bagerst i lejligheden, gør at lejligheden også er velegnet som delelejlighed. Køkkenet er fint og i åben forbindelse med stuen og dermed hænger lejligheden fantastisk sammen med mange muligheder og er godt udnyttet.

Book en fremvisning af Sølvgade 24, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.