Admiralgade 19, 1. sal., 1066 København K

Kvadratmeter
176
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1797
KVARTERET: Admiralgade er en lille unik og smuk gade med toppede brosten midt i København med flotte gamle bygninger. Herfra er der gå afstand til det meste af det indre City, bl.a. er du på Kongens Nytorv eller på Strøget på mindre end 2 minutter (mægleren har selv gået turen...). Gaden hører til blandt de mest støjfrie indenfor voldene og blev anlagt i 1500-tallets midte. Navnet stammer fra Christian IVs tid, hvor han her opførte boliger til sine søofficerer.

EJENDOMMEN: Flotældre og vedholdt ejendom med klassik granit trappe, et smukt trappeforløb og en såkaldt "løbende hund" på facaden. Taget er i fin og flot stand og der er forsatsvinduer samt fjernvarme. Dejligt hyggeligt gårdmiljø, som bruges hyppigt om sommeren. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærke.

LEJLIGHEDEN: Velkommen indenfor til en yderst smuk, gammeldags og charmerende herskabslejlighed med bl.a. de skønneste malede glaslofter og lærred på væggene, som skaber en helt utrolig stemning og atmosfære fra en historisk tid. Stor entré eller hall, som også kan bruges til kontor. Endvidere 2 helt fantastiske store stuer en suite med høje paneler, højt til det smukke loft og store vinduespartier, som skaber et dejligt roligt lysindfald. Centralt for lejligheden er det kæmpe store køkken, med plads til hele familien og de gastronomiske udfoldelser. Stort gæstetoilet med bl.a. vaskesøjle og plads til linned. Bagved det store køkken ligger roligt Master Bedroom med eget walk-inn closet og stort luksus badeværelse i sort marmor og med badekar.

Book en fremvisning af Admiralgade 19, 1. sal.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.