Galionsvej 48, 1437 København K

Kvadratmeter
261
Værelser
6
Energimærke
Fredet
Byggeår
1774

Townhouse på Holmen med aftensol og smuk udsigt indover byen

Siden 1995, hvor flåden flyttede væk fra Holmen, har området gennemgået en stor forvandling. Magasinerne er i dag indrettet til boliger, hvorfra de nye beboere kan nyde den storslåede udsigt over havnen og dens kanaler, samt det nye operahus.

Ejendommen hører absolut til en af København flotteste og mest majestætiske og tordner frem som en smuk kæmpe på Holmen. Bygget i 1774. Boligen har egen P plads nr. 48 samt en bådplads lige foran huset. Boligen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærke. Endvidere er der stort fællesrum til opbevaring af cykler mv.

Liebhaveri på første parket. Et gedigent Town House i 4 plan med ren overflod af plads og udfoldelsesmuligheder. Helt i tråd med Holmens historie, finder man også inden døre det meget rustikke look, som ganske enkelt forfører dig. I alle etagerne, er der charmerende bindingsværk/bjælker som binder hele boligen sammen. Alt er istandsat med respekt for husets historie, og med de smukke linjer, er denne bolig komplet.

Via den smukke indgang, ankommer du til husets Hall med mange skabe samt et fint kontor eller værelse. Stueetagen er indrettet med skønt køkken med udgang til haven med den flotteste udsigt til København og Amalienborg og herfra er der også adgang til den private bådplads. Endvidere et depotrum under trappen samt et dejligt badeværelse.

Førstesalen er indrettet med en stor stue, men virker som 2 stuer, da trappe deler dem naturligt op, den ene stue har fransk altan mod kanalen, og udsigten er suveræn her og aftensolen vælter ind. På husets 2 sal. befinder der sig 2 store og gode værelser, samt 1 stort badeværelse. 3 salen. Endnu et stort rum som kan anvendes til kontor-garderobe-hobbyrum eller lign. Dette rum er ikke godkendt til overnatning. Til sidst og ikke mindst, er der et meget fint og stort loftrum, som er isoleret og med fast plankegulv. Der er således 3 etager på hver 87 m2 = 261 m2 og tagetagen som er på 63 m2, giver dette i alt 324 super unikke kvadratmeter plus et stort loftrum.

Book en fremvisning af Galionsvej 48

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.