Laksegade 20C, 1. tv., 1063 København K

Kvadratmeter
47
Værelser
2
Energimærke
E
Byggeår
1797

Super lækker lejlighed i indflytningsklar stand

Kvarteret
Charmerende og roligt beliggende i et attraktivt kvarter tæt på Kgs. Nytorv, Nikolaj Plads og Strøget. Hele kvarteret bærer præg af hyggelige brostensbelagte gader med smukke københavnerejendomme. Her er man tæt alt, bl.a. kultur, god mad og kaffe og skal du videre rundt, så er Metroen tæt på – enten på Kgs. Nytorv eller ved Gl. Strand. Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed.

Ejendommen
Smuk og atmosfærerig ejendom med en smuk grøn beplantet gård, som man skal igennem før man kommer hen til opgangen. En dejlig oplevelse, som skaber ro, når man kommer hjem. Ejerforeningen er godt drevet og folk er aktive for at bevare hyggen og den gode stemning. Der er fælles vaskeri og depotrum til lejligheden. Ejendommen sparer op til løbende vedligeholdelse jvf. udarbejdet tilstandsrapport og de fremtidige mdl. udgifter hertil er medregnet i ejerudgiften.

Lejligheden
Super lækker lejlighed, som er sat i flot- og indflytningsklar stand. Pæn lille entré med skab. Flot stort badeværelse med bruser. Fint soveværelse med det hyggeligste kig til gårdhaven fra 2 vinduesfag. Stor stue med 3 vinduesfag mod Dybensgade der giver masser af lys. Nyt HTH køkken fra 2019 i åben forbindelse med stuen, så du er altid er med i samtalen når du har gæster. Der er også lagt nye flotte gulve sidste år. Super lejlighed til singlen eller det unge par, pendleren eller det perfekte forældrekøb, som også er en god investering.

Book en fremvisning af Laksegade 20C, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.