Hostrupsvej 20B, 1950 Frederiksberg C

Kvadratmeter
171
Værelser
5
Energimærke
A2010
Byggeår
1882

En drøm af en bolig med have og terrasse i hjertet af Frederiksberg

Kvarteret
Denne elegante citybolig er placeret i et af de mest charmerende områder af Frederiksberg. Landbohøjskolen og dens imponerende haveanlæg er nærmeste nabo. Kvarteret byder på caféer, butiksliv, et forretningscenter i den høje kvalitet og i det hele taget liv og glade dage. Hvis man alligevel skal væk fra kvarteret, sker det nemt med metroen. Stationen ligger få minutters gang fra boligen.

Ejendommen
Ejendommen er nybygget som et dobbelthus og opdelt i to ejerlejligheder. Den nyopførte ejendom er en eksakt genskabelse af en ældre bygning, der tidligere lå på grunden. Den har store, buede vinduespartier i gavlene, hvilket tilfører ejendommen en klassisk og nærmest majestætisk fremtoning. Kun de bedste materialer er blevet anvendt til opførelsen. Det gælder lige fra taget af skiffer til de brede, massive plankegulve med gulvvarme. Der er 2 p-pladser til lejligheden

Lejligheden
Boligen er indrettet i to gennemtænkte, elegante og designmæssigt sammenhængende etager. Det er en helhed, der er skabt til den kvalitetsbevidste og livsnydende familie med eller uden børn. I den nederste etage er der en åben planløsning med en stor, skøn stue, et delvist åbent køkken, kontor og gæstebadeværelse. Fra etagen er der udgang til haven og sydvendt terrasse. Fra stueetagens åbne trappeløb kommer man op til førstesalen. Den byder på tre rummelige værelser, kviste og et dejligt badeværelse. Det er sjældent, man får lejlighed til at opleve så konsekvent gennemført kvalitet, som tilfældet er i denne bolig midt på Frederiksberg.

Book en fremvisning af Hostrupsvej 20B

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.