Sankt Annæ Plads 9, 2. sal., 1250 København K

Kvadratmeter
319
Værelser
10
Energimærke
Fredet
Byggeår
1750 / 1850
KVARTERET: Dette kvarter er absolut ét af Københavns smukkeste med Sankt Annæ Plads som midtpunkt og rundt om, har man Amalienborg og den smukke Amaliehave. Yderligere har man havnefronten med Skuespilhuset samt Kongens Nytorv lige om hjørnet - Mere centralt kan det ikke blive. Sankt Annæ Plads blev anlagt i 1700-tallet, da Frederiksstaden blev opført...

EJENDOMMEN: Smuk klassisk herskabsejendom fra 1750, som fremtræder majestætisk og i flot stand midt på Sankt Annæ Plads. Mulighed for leje af p-plads i gården til kr. 2.500,- pr. md. Der er brugsret til stort aflåst kælderrum i gården.

LEJLIGHEDEN: Via et smukt trappeforløb kommer man nemt op til 2 sal., hvor man har hele etagen for sig selv. Lejligheden er klassisk opdelt, som man gjorde det i gamle dage i disse store liebhavere ejendomme. Fin lille entre med vindue ud mod gården. 2 smukke sydvendte stuer en suite med fløjdøre og smuk udsigt ud over pladsen og Garnisionskirken - en barok korskirke i røde mursten. Herreværelse med indbyggede biblioteksvæg og den opr. indgang fra hovedtrappen er bevaret. Imponerende stor spisestue med stukkant, høje paneler og flot parketgulv, som der også er i de 2 store stuer. Resten af lejligheden har flotte massive plankegulve. Endvidere 2 soveværelser samt påklædningsværelse. Stort badeværelse med mulighed for badekar. Gæsteværelse med skabe samt lille gæstebadeværelse. Nyere stort spisekøkken samt det gamle pigeværelse, som ligger bagest i lejligheden og med indgang via bagtrappen. Flot loftshøjden på ca. 3,5 meter.

Book en fremvisning af Sankt Annæ Plads 9, 2. sal.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.