Tøndergade 8, 5. tv., 1752 København V

Kvadratmeter
118
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
2006

Trendy lejlighed med både altan og stor tagterrasse

Kvarteret
Vesterbro er fuld af sjæl - også efter den gennemgribende byfornyelse. Byfornyelsen har skabt mange fysiske forandringer, som har smittet af på bylivet - med de nye funktioner er der givet mulighed for aktiviteter, udfoldelsesmuligheder og netværk. Her bor du på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg og dermed tæt på grønne områder som Søndermarken, Frederiksberg Have eller en tur i Zoologisk have. Indkøbsmuligheder lige om hjørnet både på selve Vesterbrogade og i sidegaderne. Masser af hyggelige cafeér og små restauranter i området.

Ejendommen
I den stille gade finder du denne arkitekt ejendom fra 2006, som er bygget så den passer ind i miljøet. Tøndergadekarréen har sit helt eget åndehul i form af et dejligt gårdmiljø med skønne grønne opholdsarealer. Ejendommen er bygget, så den fremstår med murstensfacade med vinduerpartier fra gulv til loft. De mobile skodder for vinduerne kan skydes helt eller delvist for. Ejendommen har elevator til alle etager.

Lejligheden
Fantastisk penthouse lejlighed i 2 plan plus skøn 30 kvm tagterrasse. Super velindrettet 3 værelses lejlighed opført i gode materialer. Entre med adgang til flot badeværelse holdt i lyse farver med gulvvarme og fliser på gulvet og i brusenichen. Pænt soveværelse med fransk altan. Lækkert køkken fra CPH Square, som ligger i åben forbindelsen med stuen og udgang til stor altan. Trappe op til stort soveværelse (kan opdeles til 2) med walk-inn closet og videre op til skøn tagterrasse på 30 kvm med sol hele dagen og den vildeste udsigt. En fantastisk lejlghed, der absolut skal opleves. Gulvene er massive Junckers egetræ, som sælger har fået overflade behandlet.

Book en fremvisning af Tøndergade 8, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.