Kristianiagade 22, 2. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
182
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1931

Herskabslejlighed i ambassade kvarteret med elevator og altan

Kvarteret
Attraktiv beliggenhed i ambassade kvarteret, faktisk lige overfor den Egyptiske og Spanske ambassade, så mere autentisk kan det ikke blive. Langeliniebroen ligger et stenkast væk, og derved har man let adgang til Kastellet og Langelinie. Herudover få hundrede meter til Østre Anlæg med bl.a. stor legeplads, Østerport, med kommende Metro samt uendelige handelsmuligheder på Østerbrogade eller inde i city.

Ejendommen
Velvedligeholdt og markant ejendom velbeliggende på indre Østerbro, tæt på alt og alligevel stille. Der er elevator i den ellers pæne og meget præsentabel opgang. Endvidere gårdmiljø og kælderrum til lejligheden. Ejendommen er en klassisk ejendom i ægte 30´er-stil og fremstår med flot facade med karnapper og tegltag. Der er god viceværtordning og dermed altid pænt og rent. Det er endvidere nemt at parkerer foran ejendommen med bil sammen med beboerlicens.

Lejligheden
Nyistandsat og jomfruelig herskabslejlighed med en sublim indretning og uden spildplads og dermed perfekt til enten den store familie eller par uden børn. Det store nye køkken/alrum, som er lejlighedens hjerte og med udgang til stor solrig altan - blæser een omkuld hver gang man kommer ind i lejligheden. Der er flere flotte værelser eller stuer, der er masser af lys fra begge sider og de massive parketgulve overalt udstråler virkelig kvalitet samt skaber en dejlig atmosfære og harmoni i lejligheden. Der er gæstetoilet samt stort master badeværelse, med gode løsninger og detaljer. En helt igennem super lejlighed med al hvad man kan ønske sig, såsom sollys, harmonisk planløsning, indbyggede skabe, stor altan, elevator, 2 toiletter, nyistandsat i et attraktivt stille kvarter, hvor der tilmed også er nemt at parkere.

Book en fremvisning af Kristianiagade 22, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.