Vester Voldgade 21, 1., 1552 København V

Kvadratmeter
146
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1870

Investeringslejlighed med elevator og fælles gårdterrasse

Kvarteret
Boligen ligger midt i København ved den smukke H. C. Ørstedsparken og tæt ved Rådhuspladsen. I den anden retning befinder Torvehallerne sig med gode indkøbsmuligheder og hyggelige café-områder. Her er byliv for alle pengene.

Ejendommen
Mindre byejendom med kun en opgang og kun en stor lejlighed på hver etage. Der er elevator samt brugsret til fælles gårdterrasse. Ejendommen er pt. fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter, men det drøftes hos myndighederne, om denne fredning skal beholdes og såfremt den bliver ophævet, skal der betales ejendomsskatter. I nærværende salgsopstilling er der anslået et beløb til ejendomsskat og køber skal derfor være opmærksom herpå. Der er taget hensyn til dette forhold i udbudsprisen.

Lejligheden
Ideel lejlighed til enten den store familie eller som delelejlighed til flere end 2. Værelserne er store og der er højt til loftet. Elevatoren er med separat nøglesystem til hver enkelt lejlighed og kører derfor direkte op og ind i lejligheden. Stort køkken/alrum med spiseplads samt stort badeværelse og et gæstetoilet. Lejligheden har været udlejet og skal sættes i stand, men rammerne er perfekte og prisen er rigtig til den gode investering.

Book en fremvisning af Vester Voldgade 21, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.