Gråbrødretorv 4, 1. tv., 1154 København K

Kvadratmeter
42
Værelser
1
Energimærke
Fredet
Byggeår
1765

Forældrekøb ved Gråbrødretorv

Kvarteret
Hyggeligt og attraktivt kvarter lige ved Gråbrødretorv og Strøget. Kvarteret, der ligger i den gamle bymidte, byder på et stort udvalg af spændende caféer, restauranter og specialforretninger. Der er kun få minutters gang til Nørreport S-station med Metro og gode indkøbsmuligheder i Torvehallerne.

Ejendommen
Flot og historisk ejendom med pudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen, der består af forhus og baghus, er opført i 1765. Ejendommen har dørtelefon, kabel-TV og lille hyggelig fællesgård. Ejendommen, der er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter.

Lejligheden
Fantastisk lækker citylejlighed der oser af charme på én af byens allerbedste adresser. Fra den smukke dekorerede trappeopgang, træder du ind i lille fordelingsentre. Fra entreen er der adgang til pænt badeværelse med hvide vægfliser, badekar og klinkegulv. Fra entreen er der ligeledes adgang til den store opholdsstue med flere vinduesfag mod det smukke brostensbelagte Gråbrødretorv. Fra stuen er der adgang til ældre, charmerende og funktionelt lille køkken mod den stille og hyggelige fællesgård. Lejligheden har flotte parketgulve, høje paneler, fyldingsdøre med glaspartier og pæne vinduer. Her er tale om en charmerende lille perle, der kun findes få af i dronningens København. Yderst velegnet til forældrekøb.

Book en fremvisning af Gråbrødretorv 4, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.