Løngangstræde 21B, 4., 1468 København K

Kvadratmeter
119
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1877

Velholdt, lys og indbydende lejlighed med skøn udsigt til fri himmel og sol fra stor altan

Kvarteret
Yderst attraktivt og historisk kvarter mellem de hyggelige, parisiske stræder, Gammel Strand og Rådhuspladsen. Bedre og mere central beliggenhed er svær at finde midt i byen, og så er Metroen på både Rådhuspladsen og Gammel Strand inden for få minutters gang. Kvarteret byder på små charmerende brostensbelagte stræder med mange hyggelige caféer og specialforretninger. Kongens Nytorv, Gammel Strand og Rådhuspladsen er i kort gåafstand derfra. Du er lige i centrum, men samtidig er der hyggeligt og imødekommende.

Ejendommen
Ejendommen blev omdannet til ejerlejligheder for nogle år siden og har et smukt, stille gårdmiljø med grøn beplantning, borde og bænke samt legeplads til store og små. Der er endvidere mulighed for tilkøb af en p-plads i gården via anden ejer til kr. 900.000,-.

Lejligheden
Gennem den smukke port og gård, bevæger man sig via en pæn trappeopgang op til lejligheden og træder ind i den rummelige entré, som har indbyggede skabe med god plads til overtøj og opbevaring. Til venstre i entréen er der udgang til lejlighedens skønne sydvendte altan, hvor der er den flotteste udsigt til gårdmiljøet samt det smukke, historiske ”Holsteins Palæ”. Den kombinerede stue og køkken er lejlighedens hjerte og helt klart det unikke leverum med det smukke, mørke trækøkken fra Køkkensnedkeren, som sætter et unikt præg på lejligheden.Køkkenet og rummet som helhed er præget af et flot, nuanceret farvevalg, men en super kvalitet, som matcher lejlighedens øvrige materialer og fortrin, såsom de flotte plankegulve, de indbyggede spots, de tilpassede og indbyggede skabe samt gode armaturer i både køkken og bad. Soveværelset ligger tilbagetrukket og helt stille med plads til den store seng og luft rundt omkring. Bagved soveværelset findes endnu et værelse eller kontor, hvor der er indbyggede, smukke skabe med masser af plads til tøj og opbevaring. En helt unik lejlighed, i super og indflytningsklar stand.

Book en fremvisning af Løngangstræde 21B, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.