Peder Skrams Gade 10, 1. tv., 1054 København K

Kvadratmeter
87
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888
KVARTERET "GAMMELHOLM": Kvarteret bag Det Kongelige Teater er også kendt som "Gammelholm" og er præget af flotte, brede, solrige og stille gader, og Peder Skrams Gade er bestemt ingen undtagelse. Boligkvarteret med de mange elegante facader blev til efter skibsværfterne, der lå her før, flyttede til Nyholm (kendt som Holmen) i 1859. Der er kun få hundrede meter til havnefronten, Nyhavn og Kongens Nytorv og dermed også Metroen.

EJENDOMMEN: Ejendommen har fjernvarme, termoruder og dørtelefon samt smuk facade og vedligeholdt skifertag, kælderrum samt cykelkælder og et hyggeligt gårdmiljø. Hybridnet.

LEJLIGHEDEN: Lækker istandsat og indflytningsklar lejlighed med oplagt mulighed for enten at dele eller købe som forældrekøb. Lejligheden har 3 gode værelser samt et dejligt lyst køkken med mulighed for spiseplads. Lejligheden har meget flotte plankegulve, smukke fyldningsdøre og paneler samt en klassisk stukkant, som ejendomme har fra 1872. Toilettet ligger separat og virker dermed som et lille gæstetoilet også, hvilket er hensigtsmæssigt, hvis der bor flere i lejligheden. Badeværelset ligger bagved køkkenet og har installeret vaskemaskine.

Book en fremvisning af Peder Skrams Gade 10, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.