Godthåbsvej 16, 2. th., 2000 Frederiksberg

Kvadratmeter
143
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
0
KVARTERET: Lejligheden er beliggende på den attraktive del af Godthåbsvej med alt uden for døren. Her findes masser af indkøbsmuligheder, offentlig transport, specialbutikker, caféer samt kort afstand til Frederiksberg Centret og Frederiksberg Have.

EJENDOMMEN: Ejendommen fremstår velholdt fra 1907. Andelsboligforeningen er drevet af en god og kompetent bestyrelse og foreningens bagvedliggende økonomi er særdeles god med lav gæld og med afdrag. Der er mulighed for parkering i gården.

LEJLIGHEDEN: Et ægte håndværkertilbud, hvor alt skal laves og sættes i stand, men så får man det også som man vil have det. De ydre rammer er fine, med bl.a. termoruder, fjernvarme samt pæn facade og et meget fint gårdmiljø.

Sælger er et dødsbo og ikke har beboet ejendommen. Ejendommen sælges uden ansvar for mangler af enhver art, såvel retlige som faktiske, bortset fra adkomstmangel.

Book en fremvisning af Godthåbsvej 16, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.