Helsinkigade 29, 15. tv., 2150 Nordhavn

Kvadratmeter
264
Værelser
5
Energimærke
B
Byggeår
1961

Øverst i Silo´en med en fabelagtigt smuk udsigt overalt og skøn unik tagterrasse

Kvarteret
Nordhavnens ikoniske bygning The Silo er et vartegn for denne by i byen, der har så uendeligt meget at byde på, således at når man bor i Nordhavn, er alt hvad man har brug for i hverdagen og meget mere, tæt på og vil man videre ind til byen, tager det ingen tid fra Nordhavns egen Metro station. Det hele summer af liv og udvikling. Der er nye slags butikskoncepter, der hele tiden dukker op og en meget vellykket integration af boliger, legepladser, daginstitutioner, kontorer, restauranter og lækre indkøbsmuligheder. Nordhavn har allerede opnået en helt særlig status, selvom den langt fra er færdigudviklet.

Ejendommen og lejligheden
The Silo er en ombygget kornsilo. Her er al den luksus og alle de herligheder, man kan forestille sig. Bygningens look taler for sig selv. Når man åbner dørene i gadeplan, bliver man modtaget af ejendommens smukke indgang. I parkerer jeres bil sikkert i ejendommens p-kælder. I får en pragtbolig af en enestående og unik penthouse på 264 m2 i to plan, og med en fantastisk udsigt fra alle rum og vinduer i lejligheden, men også fra de 2 store terrasser. Den ene er sydvendt og fyldt med sol, og den anden er vestvendt, hvor man får aftensol, samt de smukkeste solnedgange over byen og mere til. I tilknytning til lejligheden er der på 18. sal en stor, privat og vidunderlig tagterrasse som fuldender denne helt unikke lejlighed i Silo’en. Man fornemmer her at befinde sig en smule tættere på himlen. Når man træder direkte ind i lejligheden på 15. etage fra elevatoren, mødes man af et stort, flot og højloftet opholdsrum med køkken og stue, der flyder ud i ét. Køkkenet er smukt snedkerarbejde udført i røget eg og tilpasset lejlighedens arkitektur. Væggene fremtræder i et råt look med eksponeret beton, og vinduerne er naturligvis kæmpestore, så udsigten kan nydes i fulde drag. Desuden badeværelse og gæsteværelse på etagen. Ovenpå får I et soveværelse med walk-in garderobe, et ekstra værelse og badeværelse med kar, to brusere og to håndvaske, samt et separat toilet. Opholdsstuen kan anvendes som biograf eller som et dejligt opholdssted. Velkommen til life with a view.

Book en fremvisning af Helsinkigade 29, 15. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.