Store Kongensgade 116, 2. th., 1264 København K

Kvadratmeter
214
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1908

Herskabslejlighed med aftensol, smuk udsigt samt altan og elevator

Kvarteret
Fantastisk beliggenhed mellem Kgs. Nytorv og Østerport og tæt på Kastellets grønne arealer samt byens attraktive puls i Store Kongensgade, som bugner af gourmetrestauranter, hyggelige cafeer, trendy tøjbutikker og populære gallerier. Byens smukkeste grønne arealer er også lige om hjørnet, så har du lyst til en gå- eller løbetur, finder du både Kongens Have og Kastellet et par minutter væk. Få skridt fra hoveddøren ligger Amalienborg, Amaliehaven og havnepromenaden, som strækker sig helt ud til Østerbro. Skal du derimod ind til centrum, så er der bare 400 meter til Kgs. Nytorv og Nyhavn. I 2019 forventes den nye metrolinje, Cityringen, at være færdig og der kommer en station lige ved Marmorkirken.

Ejendommen
Historiske flot ejendom med karnapper, elevator og fine altaner mod gården. Allerede i opgangen får man det første indtryk af ejendommens unikke karakter som vidner om at den er opført i 1908 i ægte Art Nouveau stil. Her bliver man mødt af dekorative træornamenter, vinduer med glasmosaik og en smuk elevator medsmedejernsgitre. Velholdt gårdmiljø med blomster og grønt.

Lejligheden
Elevatoren fører op til 2. sal hvor en elegant og rolig kæmpe på 214 kvm venter. Fra den fine tapetserede entré med gæstetoilet og serveringsgang, kommer man videre ind til de tre smukke stuer en-suite. Her findes alt hvad man kan forvente af en klassisk herskabslejlighed. Højt til loftet, sildebensparket, original stuk, træpaneler og skydedøre. To af stuerne har fine lyse karnapper med udsigt over Nyboder og Store Kongensgade helt ned til Hotel d´Angleterre. Lejligheden rummer også to behagelige soveværelser som begge har adgang til en walk-in garderobe der praktisk er placeret imellem de to rum. Endvidere badeværelse med badekar og fransk altan. Lejlighedens hjerte er det store køkken/alrum med plads til venner og familen og gode stunder omkring komfuret. Altanen ligger med direkte udgang fra køkkenet.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 116, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.