Sankt Annæ Plads 19B, 3. th., 1250 København K

Kvadratmeter
101
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1898

Udsigtlejlighed på Skt. Annæ Plads med elevator og kommende altan

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter lige bag ved Nyhavn, og mellem havnefronten Ofelia Plads og Skt. Annæ Plads samt Bredgade. Kvarteret, der er en del af Frederiksstaden, bærer præg og flotte markante ejendomme. Der er mange små hyggelige restauranter og caféer i kvarteret. Tæt på Kgs. Nytorv, Amaliehaven og Kongens Have.

Ejendommen
Historisk og smuk hjørneejendom på Sankt Annæ Plads. Ejendommen fremstår markant i røde mursten med udsmykninger og ornamenter, skifertag og kobbertårn, tidligere havde Statens Navigationsskole til huse i ejendommen. Der er elevator og grønt gård miljø.Stort depotrum i stueplan. EF har besluttet og fået godkendt altanprojekt ud mod gården og køber afholder selv udgiften hertil, såfremt de vælger at sige ja til en altan.

Lejligheden
En flot lejlighed med yderst eksklusivt materialevalg. Fra trappeopgangen med elevator, træder du ind i en rummelig entre med plads garderobeskab og adgang til lejlighedens øvrige værelser. Flot højloftet stue med store vinduespartier mod Toldbodgade, hvorfra der er kig til havnefronten mod Holmen. Stuen ligger i åben forbindelse til lækkert åbent køkken med Uno Form elementer og hårde hvidevarer. Stuen kan nemt opdeles, så man får et reelt værelse mere. Fra entreen er der adgang til soveværelset med indbyggede garderobeskabe og fast bøjlestang. Soveværelset ligger stille mod den hyggelige fællesgård og det er her den kommende altan, vil have udgang fra. Derudover stort lækkert brusebadeværelse med gulvvarme, opmuret bruseniche med mosaiksten, spots samt vaske-/tørremaskine. Denne unikke lejlighed fremstår indflytningsklar overalt med flotte bræddegulve, fyldingsdøre og lydisolerende termovinduer.

Book en fremvisning af Sankt Annæ Plads 19B, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.