Øster Allé 22, 1., 2100 København Ø

Kvadratmeter
122
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1900

Lækker, lys og luksus i 2 plan med gårdhave

Kvarteret
Ejendommen er beliggende i det eftertragtede kvarter omkring Brumleby og Fælledparken, på indre Østerbro. Helt tæt på Trianglen og alle indkøbsmulighederne på Østerbrogade, samt det hyggelige cafeliv og den snart færdiggjorte nye Metrostation. Beliggenheden må betegnes som særdeles attraktiv. Kvarteret har gode parkeringsforhold med en beboer p-licens. Olufsvejs bebyggelse består af fine byggeforeningshuse og er i sig selv, et lille lukket kvarter med mindre selvejer huse, aktiv beboerforening og en enormt hyggelig stemning.

Ejendommen
Et super godt velvedligeholdt byggeforeningshus beliggende på hjørne af Olufsvej og Øster Allé. Ejendommen er opdelt i 2 ejerlejligheder og begge lejligheder har adgang og brugsret til hyggelig og aflukket fællesgård.

Lejligheden
Meget attraktiv og super charmerende lejlighed med god atmosfære i 2 plan. Lejligheden er optimalt udnyttet og har et dejligt BOXONE køkken fra Køkkensnedkeren i åben forbindelse med stuen. Der er vinduer fra flere sider, så der er et meget fint lysindfald og gode kik ud af dem. Endvidere et gæstetoilet. På det øverste plan, er der 2 soveværelser samt et stort badeværelse med både badekar og bruseniche. Det ene soveværelse har et walk-inn closet samt en hems til opbevaring. Det øverste plan har indbygget air-conditioning. Der er endvidere individuel gulvvarme i alle rum, og integreret Sonos-anlæg med B&O-højtalere i hele lejligheden. Det hele fremstår i super god stand og i pæne materialer, lige til at flytte ind i. Kom og kig.

Book en fremvisning af Øster Allé 22, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.