Amerika Plads 3D, 3. th., 2100 København Ø

Kvadratmeter
138
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
2005

Udsigt til havnebassinet fra sydvendt altan

Kvarteret
Historisk - Også i fremtiden. Amerika Plads er Østerbros nye bydel og igennem tiden har store passagerskibe fra New York lagt til kaj her og dermed direkte inspireret til navnet Amerika Kaj. Placeret tæt på vandet med både gårdhaver og tagterrasser. Alt sammen placeret 100 meter fra vandet og ikke meget længere fra byen og Østerport station. Din båd kan ligge i havnen, din bil kan holde i p-kælderen og det kan din cykel eller motorcykel også.

Ejendommen
Pæn facade i smukke rødbrune mursten. Denne opgang har fælles tagterrasse med fri udsigt og er det perfekte sted at nyde solen med havet lige ved hånden uden at forlade sit hjem. I det dejlig gårdrum, er der også plads til fri leg og hygge for de mindre. Herudover er der elevator, affaldsskakt og dørtelefon samt brugsret til kælderrum. Handicapvenlige adgangsforhold.

Lejligheden
Lejligheden fremstår lys og indflytningsklar og indeholder bl.a. entre med garderobe til overtøj samt skab. Pænt badeværelse med brus og vaskesøjle. Stor lækker opholdsstue med special bygget reol samt direkte udgang til 2 store solrige altaner, hvor dørene fra stuen til altanen er indadgående dobbeltdøre, så stue og altan flyder ud i et. Køkkenet ligger som en del af stuen og skaber en hyggelig atmosfære om dagens kulinariske udfoldelser. Endvidere 2 gode soveværelser samt et ekstra børneværelse eller kontor.

Book en fremvisning af Amerika Plads 3D, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.